Navigácia

Obsah

Varenie „EinTopf“

Typ: ostatné
Varenie „EinTopf“

 

Po určitom čase sme sa v rámci klubu labužníkov a kulinárov rozhodli opäť piatkové varenie zrealizovať trocha inak. Bolo to aj vďaka nášmu hosťovi, ktorý prijal pozvanie na toto piatkové varenie ešte začiatkom januára, kedy sa pripravoval plán aktivít nášho klubu. Hosťom a zároveň šéfkuchárom piatok 21.2.2020 bola vedúca úseku SOK Mgr. Danka Lenártová, ktorá zvolila rýchlosť, jednoduchosť, no v závere sa nám podarilo uvariť veľmi chutné jedlo iba z jedného hrnca, alebo inak stew, Eintopf, či paella.  Eintopf jedlá, teda pokrmy pripravené v jednom hrnci, sú populárne takmer všade a to nielenkvôlispotrebe riadu. Tento nemecký kuchársky vynález sme ocenili v tento piatkový deň, pretože sa nám podarila chutná fazuľová polievka s údeninou, ktorá veru všetkým chutila. Veríme, že ak skúsite tento recept, ktorý nájdete v novom čísle časopisu Clementia News, oceníte ho aj vy sami.


Vytvorené: 6. 5. 2020
Posledná aktualizácia: 6. 5. 2020 07:29
Autor: Správce Webu